Dialogant amb l'entorn

La propaganda més ‘freaky’

Cada dos anys, el primer dimarts després del primer dilluns del mes de novembre hi ha eleccions als Estats Units. Enguany, les US midterm elections han reflectit l’esponerosa vitalitat de les noves tecnologies, amb anuncis i clips emesos per tota mena de xarxes socials, elaborats molts d’ells amb poc pressupost… i amb una creativitat de nivell molt dubtós.

Richard Adams, un periodista de The Guardian anglès, ha tingut la gran pensada de publicar en el seu blog una recopilació comentada del que considera els 10 pitjors anuncis polítics de la campanya.  Es tan bo, tan divertit, i tan demostratiu aquest post que no el podíem deixar de compartir. No deixeu d’admirar també la magnífica pàrodia del que considera “el pitjor dels pitjors” anuncis.

  
Feed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.