Construint relat

Comunicar allò que no es veu

"Això és un pulmó"

Si be no és prova de tota la veritat, una imatge sol valer -comunicativament- bastant més que mil paraules.

Durant anys les institucions han tingut més d’un problema per conscienciar la població sobre la necessitat d’utilitzar menys el cotxe, i reduir així la contaminació atmosfèrica que genera i mata directa o indirectament milers de persones cada any.

Són més visibles els accidents de trànsit, encara que causin menys víctimes.

Per véncer aquesta dificultat, l’Association Transports et Environment (Suïssa), ha posat en marxa contundents i originals accions perquè la contaminació del trànsit deixi de ser invisible per a la ciutadania, com recull el darrer número de la revista de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic, col·lega catalana de l’entitat suïssa. Una d’elles (vegeu la imatge) envoltar arbres de ciutats com Berna i Ginebra amb una malla blanca durant uns mesos… creant pulmons gegantins que, poc a poc, es van tenyint de contaminació.

  
Feed

Sobre Xavier Hervás

Periodista. Especialitzat en responsabilitat corporativa i comunicació digital | E-mail | Twitter | LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.