Modelant la imatge

…I Cameron perd el seu Dircom

Andy Coulson, el cap de comunicació del primer ministre britànic, David Cameron, ha hagut de dimitir per l’escàndol de les escoltes telèfoniques a personalitats i famosos de quan era director del diari sensacionalista News of the World.

Un acudit val més que mil explicacions

L’inquilí del número 10 de Downing Street va triar aquest periodista perquè va considerar que faria propera i atractiva la seva figura a la gran massa de ciutadans que llegeix la premsa groga, de la que Coulson era un expert i un estendart.

Tal faràs, tal trobaràs. Tots aquests polítics que prioritzen el camí de la Imatge (allò que semblem) en lloc del de la Identitat (allò que som) mereixen acabar esquitxats per la mateixa matèria en la que tan bé nedava Coulson. L’acudit del ninotaire de The Guardian és genialment revelador.

  
Feed

Sobre Joan Palau

Periodista i emprenedor. Director general d’Op-team, Consultors de Comunicació. Constructor d’identitats corporatives i gestor de relacions amb Grups d’Interès | E-mail | Twitter | LinkedIn

Una comentari en l'entrada: …I Cameron perd el seu Dircom

  1. Retroenllaç: Tweets that mention …I Cameron perd el seu Dircom | Comfluència | Comunicació en tots els sentits -- Topsy.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.