Modelant la imatge

Nou sexe, nou eslògan

Un bon eslògan és capaç de dir molt amb molt poc. Com Love Sex, el darrer llançat per la coneguda marca de preservatius Durex.

Sense anar-se’n per les branques, els creatius han sabut vincular sexe i amor amb una elegància i simplicitat difícils de superar. L’eslògan ho té tot. És concís i directe, però també delicat, i connecta de ple amb l’esperit del nostre temps. I és que tot el què té a veure amb el sexe s’ha (per fortuna) normalitzat, sublimat, associat amb l’aspecte lúdic i també l’emocional… enriquint-se i allunyant-se dels antics aires més barroers. Té molt a veure, sense dubte, amb com la dona ha agafat el toro per les banyes en un domini tan tradicionalment masculí.

Ho veiem també en un anunci d’una associació francesa contra la sida que, tot i tenir ja un anyet, val la pena veure o tornar a veure per la combinació genial de missatge absolutament directe i de subtilesa. Senzillament, chapeau.

  
Feed

2 comentaris a l'entrada: Nou sexe, nou eslògan

  1. Joan diu:

    Yo diria que esta campaña tiene mas de un año…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.