Op-team

Nous horitzons des del Govern de Catalunya

Irene Garcia i Abellan, anteriorment integrant de l’equip professional d’Op-team, és la nova Cap de premsa de la Secretaria del Govern de la Generalitat de Catalunya, adscrita al Departament de la Presidència.

Periodista i titulada en Direcció de Comunicació i Màrqueting, a Op-team va formar part de l’Àrea de Projectes Corporatius, on va gestionar comptes com el del Saló Internacional de la Logística de Barcelona, destacant-se sobretot pel seu dinamisme i capacitat d’adaptació a la novetat.

De ben segur, unes virtuts que li seran útils en la seva nova responsabilitat a la Generalitat, per a la que li desitgem molta sort i èxits!

  
Feed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.