La sentència

Mira els altres, mira’t a tu

“Tots som estranys per a nosaltres mateixos, i si tenim alguna sensació de qui som, és només perquè vivim dins de la mirada dels altres”

Paul Auster (Newark, Nova Jersey, 1947) fa un repàs de la seva vida errant i canviant a Diari d’hivern, el seu últim llibre, que es llegeix com una novel·la. Entretant deixa anar aquesta perla sobre la qüestió de la identitat. Mira que diuen de tu, com s’adrecen a tu, mira com et miren. Tindràs moltes pistes sobre qui ets tu, persona. O qui ets tu, institució, associació, marca, empresa.

  
Feed

Una comentari en l'entrada: Mira els altres, mira’t a tu

  1. Noelia diu:

    Però això sempre comporta un cert perill. Per un cantó mirant el que diuen els altres de la teva empresa pot servir per veure si estàs projectant l’imatge que vols. Però per l’altre cantó, pots trobar-te amb la contrapublicitat, és a dir, perjudici de la teva imatge basat en mentides i clar, tots sabem que les mentides perduren en el temps i viatgen depressa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.