La sentència

Equivoca’t, pots acabar triomfant

“If you are not prepared to be wrong, you’ll never come up with anything original”

“Si no estàs preparat per equivocar-te, mai arribaràs a res original”, així ho afirma Ken Robinson, reconegut educador, escriptor i conferenciant britànic. I és cert que, per posar en pràctica idees originals, t’has de sortir de la norma, has de provar i has d’intentar coses noves, l’únic risc que correm és el d’equivocar-nos, però de tot s’aprèn, oi? I aquesta idea connecta perfectament amb el refrany català qui no arrisca, no pisca i doncs, arrisquem? Potser després d’equivocar-nos, un o molts cops, trobem la idea original a la que es refereix Ken Robinson.

  
Feed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.