La sentència

En poques paraules…

“Quan algú parla massa, les seves paraules sonen sense sentir-se”

Un dels pares d’Europa i primer canceller de la República Federal Alemanya,  el polític alemany Konrad Adenauer, reconegut internacionalment per fites com la reconciliació del seu país amb França, o l’ingrés d’Alemanya en diferents organismes europeus, va demostrar durant la seva carrera política grans dots estratègiques i de comunicació. Entre les frases cèlebres que va deixar per a la posteritat trobem “Quan algú parla massa, les seves paraules sonen sense sentir-se”, bona síntesi del fet que no per molt comunicar arribem millor al nostre públic. Abans de parlar, millor que pensem què hem de dir i com ho direm, si ens calen massa paraules per explicar els nostres atributs és que la nostra estratègia comunicativa falla en algun punt.

  
Feed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.