Dialogant amb l'entorn

Hiperconnectats (també de vacances)

Arriben les vacances d’estiu, si és que no han arribat ja per a alguns… I toca, pels que puguin, organitzar-les. En les últimes setmanes s’han publicat molts articles que ens recomanen unes o altres aplicacions per fer-ho. Es tracta d’aplicacions per buscar vols barats, recomanacions de restaurants o allotjaments, les millors rutes per moure’t en cotxe… Les opcions són infinites! Però a més, també tenim les altres aplicacions, les que ens permetran “compartir les nostres vacances”. I és que si no pengem fotos (i vídeos inclús) a Instagram o a Facebook, com sabrà la gent que estem gaudint d’uns dies de platja?

Segons dades de la OCDE, a Espanya un 15% de la població és addicta a la tecnologia, i molts altres de ben segur estan (estem) a prop de l’addicció. És per això que m’ha semblat una bona iniciativa el Camp Grounded, un campament per a adults on està prohibit emprar qualsevol estri tecnològic, ni tan sols es poden dur càmeres de fotos digitals. En una època en què treballem mitjançant les noves tecnologies, ens comuniquem a través de les mateixes, i fins i tot organitzem i gaudim el nostre temps d’oci amb aquestes, no creieu que és una bona idea desintoxicar-nos una mica, ni que sigui, durant les vacances?

Per part meva, em comprometo a intentar-ho… Això sí, a la tornada de ben segur que no faltaran fotos a Instagram… com a mínim! I pel que fa a la organització… confesso que trobo molt útils algunes aplicacions. Sóc de les que consulto recomanacions de llocs on anar, de restaurants o d’allotjaments a Tripadvisor, o busco la benzinera més propera i amb els preus més baixos amb Gasolineras España… i fins i tot crec que aquest any provaré la nova aplicació de la DGT (Tráfico) per trobar les millors rutes… Però intentaré no excedir-me gaire d’això! I vosaltres? Esteu hiperconnectats també durant les vacances?

  
Feed

Sobre Sílvia Fernández

Periodista especialitzada en màrqueting digital. Amb un perfil multidisciplinar, a Op-team creo continguts, gestiono xarxes socials o dissenyo estratègies, bàsicament en l’entorn digital. De Barcelona, ciclista urbana convençuda i apassionada viatgera. El que més m’agrada comunicar? La sostenibilitat! E-mail | Twitter | LinkedIn

Una comentari en l'entrada: Hiperconnectats (també de vacances)

  1. Retroenllaç: Les millors ‘apps’ postvacacionals | Comfluència | Comunicació en tots els sentits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.