La sentència

Una bona estratègia comunicativa és clau

“Next to doing the right thing, the most important thing is to let people know you are doing the right thing”

L’empresari nord-americà John D. Rockefeller va resumir la importància de comptar amb una bona estratègia comunicativa en dir que “juntament amb fer el correcte, el més important és que la gent sàpiga que estàs fent el correcte”. Perquè si estem fent una bona feina, però la gent no ho sap, ni aconseguirem vendes, ni fidelitzarem clients. Invertir en un bon pla de comunicació per a la nostra empresa ens reportarà, a mig i llarg termini, una notorietat que serà clau per al desenvolupament del nostre negoci.

  
Feed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.