La sentència

Els efectes de la bona comunicació

“Good communication is as stimulating as black coffee and just as hard to sleep after”

‘La bona comunicació és tan estimulant com el cafè i treu la son en la mateixa mesura’ va dir l’escriptora i pilot nord-americana Anne Morrow Lindbergh.  I aquestes paraules sortint de la boca d’algú que va realitzar més de 40.000 milles de vol exploratori és, com a mínim, sorprenent. Però tornant a la frase, nosaltres també pensem que les bones campanyes de comunicació, les que transmeten, les que romanen a l’imaginari col·lectiu, les que provoquen canvis… ho són, d’estimulants. Una acció comunicativa que remogui la consciència del seu públic, que l’emocioni o que l’engresqui a fer quelcom, de ben segur que marcarà la diferència.

  
Feed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.