La sentència

Primer, escoltem

“Tenim dues orelles i una boca perquè puguem

escoltar el doble del que parlem”

Fa dos mil·lennis el filòsof grec Epictet va defensar aquesta màxima que avui dia pren més importància que mai. Estem exposats a una enorme quantitat d’informació, i saber destriar-la i entendre-la (escoltar) ha de ser el primer pas, el punt de partida, per després comunicar (parlar). Si ens llancem a la xarxa amb la intenció de dir la nostra sense saber de què parlen els altres, els nostres missatges seran obviats. Recuperem la saviesa d’Epictet i parem-nos a escoltar, podrem aprendre molt, i acabarem parlant (comunicant) millor.

  
Feed

2 comentaris a l'entrada: Primer, escoltem

  1. Xavi diu:

    Gran frase per enrecordar-se’n cada dia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.