Dialogant amb l'entorn

L’univers de les app

Per parlar d’aplicacions per a telèfons intel·ligents ja no podem dir el “món” de les apps, cada cop sembla més un univers… Hi ha aplicacions de tot tipus i per a pràcticament qualsevol cosa, fet que no implica que necessàriament fem servir totes les aplicacions que descarreguem als nostres telèfons –però això és un altre tema–. En tot cas, quan ja no ens ve al cap quina pot ser la propera app que surti al mercat, sempre en surt alguna que ens sorprèn.

Avui us vull presentar la nova aplicació llançada per l’Ajuntament de Barcelona: Fonts BCN. Aquesta aplicació, gratuïta, serveix per localitzar les fonts públiques de la ciutat. A Barcelona hi ha més de 1.650 punts de subministrament d’aigua que Fonts BCN ens mostra ara sobre el mapa. A més, l’aplicació també aporta informació d’aquelles fonts d’especial interès com la de Canaletes o les Wallace.

A simple vista pot semblar-nos que no és l’aplicació més útil de l’univers app, però és d’aquelles que pot anar molt bé en algun moment concret. Passejant per Barcelona no recordo aquesta sensació, però sovint m’he trobat com a turista en d’altres ciutats buscant a la desesperada un lloc on beure aigua potable… Penso en aquests moments i crec que l’aplicació és un encert! L’allau de turistes que recorren els nostres carrers a diari segur que en pot fer un bon ús, i els que ens vanagloriem de ser barcelonins també perquè, sabeu on és la font més propera a casa vostra? A la vostra feina?

Què en penseu d’aquesta aplicació? Potser teniu alguna idea d’app que considereu seria més útil?

  
Feed

Sobre Sílvia Fernández

Periodista especialitzada en màrqueting digital. Amb un perfil multidisciplinar, a Op-team creo continguts, gestiono xarxes socials o dissenyo estratègies, bàsicament en l’entorn digital. De Barcelona, ciclista urbana convençuda i apassionada viatgera. El que més m’agrada comunicar? La sostenibilitat! E-mail | Twitter | LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.