Problemes de comunicació

Perdre la por a parlar en públic

Parlar en públic és, fins i tot per la gent que ho fa de manera freqüent, un repte. Per a algunes persones és més fàcil que per altres, però tots ens enfrontem a moments de por escènica quan hem de fer-ho.

En aquests dies on els mitjans de comunicació dediquen una gran part del seu contingut a discursos que es fan davant d’algun tipus de públic -ja sigui pel recent debat sobre l’estat de la nació, ja sigui per les conferències dels líders tecnològics al Mobile World Congress…-, hem cregut convenient recordar alguns senzills consells per perdre la por a parlar en públic.

En el vídeo, podeu veure una de les intervencions d’Elsa Punset a el programa El Hormiguero, on ens dóna algunes pautes per perdre aquesta por escènica. Entre els seus consells trobem:

  • Beure un got d’aigua abans de sortir a l’escenari
  • Assajar i visualitzar el discurs
  • Respirar profundament
  • Mirar a cada persona del públic durant tres segons
  • I el consell més vell del món, imaginar-te a la teva audiència nua!

  
Feed

Sobre Sílvia Fernández

Periodista especialitzada en màrqueting digital. Amb un perfil multidisciplinar, a Op-team creo continguts, gestiono xarxes socials o dissenyo estratègies, bàsicament en l’entorn digital. De Barcelona, ciclista urbana convençuda i apassionada viatgera. El que més m’agrada comunicar? La sostenibilitat! E-mail | Twitter | LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.