La sentència

Eficàcia o allau informacional?

L’homme moderne est entouré par une infinité de possibilités de communication et, paradoxalement, c’est toujours manquant

Marcel Marceau, el creador del famós mim Bip, reflexionava sobre la paradoxa de què la quantitat d’un recurs  no aporti, necessàriament, millors resultats. Més que mai a la història, la comunicació se serveix avui de múltiples canals. Però aquesta varietat d’eines (des de les publicacions clàssiques fins a les xarxes socials) provoca, de vegades, una allau informacional que acaba enterrant la pretesa eficàcia dels missatges.

Tenim moltes eines al nostre abast, però en comunicació la clau serà l’estratègia. No tant sols hem de saber fer servir cada eina, i adaptar-hi els nostres missatges, sinó que hem de tenir clar a qui ens dirigim i què volem comunicar. Només sent presents allà on es troba el nostre públic i amb uns missatges pensats i clars, la nostra comunicació podrà ser realment eficaç.

  
Feed

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.