Cercant l'eina

I per gaudir de les vacances… no t’oblidis de les xarxes!

Aquests dies molts ja gaudeixen dels primers dies de vacances de l’any i d’altres estan a punt de fer-ho. Però com les noves eines de comunicació han canviat la fase de planificació i el dia a dia de les vacances? Doncs és ben senzill, per a la majoria, el canvi ha estat radical!

Potser no tothom fa servir totes les opcions que recullen des d’Hydra Social Media en la infografia de més avall, però cada cop són menys els que no busquen informació del destí (o de qualsevol producte abans de comprar-lo) per Internet. La gràcia és que avui dia no només consisteix a trobar un munt de pàgines web sobre tal i tal lloc o sobre què veure en cada ciutat o poble, avui dia la clau és la interacció

Com quan comuniquem, ara està clar que quan planifiquem les vacances ens agrada trobar algú al darrere. Podem llegir opinions d’altres viatgers, demanar consell en fòrums o, anant més enllà, podem fer servir les xarxes per trobar companys d’aventures (ja sigui compartint transport, allotjament, o viatge sencer!).

I com no, mentre s’està de vacances, quants som els que no podem allunyar-nos del mòbil per compartir les instantànies de tot allò que descobrim?

I vosaltres, quines eines socials feu servir abans i durant les vacances?

 

infografia-viajes-social-media

  
Feed

Sobre Sílvia Fernández

Periodista especialitzada en màrqueting digital. Amb un perfil multidisciplinar, a Op-team creo continguts, gestiono xarxes socials o dissenyo estratègies, bàsicament en l’entorn digital. De Barcelona, ciclista urbana convençuda i apassionada viatgera. El que més m’agrada comunicar? La sostenibilitat! E-mail | Twitter | LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.