Dialogant amb l'entorn

Cas d’èxit en Comunicació: Ciments Molins

És necessària la comunicació empresarial i institucional? Què puc aconseguir amb una comunicació eficaç? Què vol dir comunicar? A nivell empresarial, què ens pot aportar un professional o una agència de comunicació? Aquestes són les preguntes més freqüents que acostumen a plantejar-se les empreses i institucions quan pensen en la possibilitat d’emprendre polítiques de comunicació.

A Op-Team, hem pensat que una bona manera de resoldre aquests interrogants i explicar els beneficis de la comunicació corporativa és a través de l’exemple. Així doncs, ens hem fixat en el cas d’èxit d’un dels nostres clients, Ciments Molins.

L’aposta per la sostenibilitat d’aquesta indústria cimentera de Sant Vicenç dels Horts va fer un salt endavant al 2010 amb la inauguració d’una fàbrica amb tecnologia punta. Tot i l’impacte que les seves instal·lacions tenen en l’entorn, l’aplicació de polítiques comunicatives de diàleg i transparència amb els Grups d’Interès ha posicionat aquesta indústria com un referent per la seva capacitat d’interaccionar amb veïns i administracions públiques. Avui, l’empresa és vista com un agent generador de riquesa i ocupació, respectuosa amb el medi natural i oberta a la millora contínua de processos.

Ciments Molins sap que per reforçar la seva identitat i projectar una imatge potent ha de ser oberta, transparent i dialogant. L’empresa ha comprovat que, si comunica bé, fa entendre els seus missatges i aconsegueix el reconeixement i l’acceptació que necessita per seguir sent líder del sector a Catalunya.

  
Feed

Sobre Anna Parcet

Periodista. Gabinet de premsa i contingut audiovisual a Op-team, Consultors de Comunicació. E-mail | Twitter | LinkedIn

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Pregunta de seguretat (anti-spam) * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.