Arxiu de la categoria: Op-team

Op-team | 19/12/2019

Bones Festes!

Des d’Op-team us volem desitjar un feliç 2020!

OPTEAM_2020_DIGITAL_catala

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 20/12/2018

Bon any nou!

Des d’Op-team us volem desitjar un feliç 2019!

OP-TEAM nadala 2018 ok-idiomes

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 11/01/2018

I tu, ja comuniques?

Op-team es dedica, des de l’any 2001, a oferir solucions de comunicació per a organismes del sector públic, industrial i associacions empresarials (patronals, gremis, etc.). Al llarg d’aquests 17 anys de trajectòria, hem dissenyat i executat projectes per a més d’un centenar de clients. Tots ells, amb el convenciment que una bona estratègia de comunicació els aporta seguretat, ordre i garanties d’èxit.

Ara, la directora general del Saló Internacional de la Logística, Blanca Sorigué, el director de fàbrica de Ciments Molins Industrial, Manel Guillem, i el director gerent de la Fundació Hospital de la Santa Creu, Dr. Jordi Roca, reflexionen en aquest vídeo sobre els avantatges que els aporta una comunicació professional conduïda amb rigor i compromís. Ells ho tenen clar. I tu, ja comuniques?

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 19/12/2017

Bon any nou!

Des d’Op-team us volem desitjar un feliç 2018!

OP_TEAM-cat-17

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 18/10/2017

Solucions en comunicació amb un equip de confiança

Els valors de la nostra oferta professional. La relació dels serveis de l’empresa. L’exposició d’una metodologia de treball orientada als resultats. La presentació d’un equip d’experts que dóna la cara. El cada cop més llarg -i orgullós- llistat dels clients que confien en nosaltres. La descripció dels àmbits d’activitat. Un manera de desenvolupar els projectes fonamentada en compromisos clars i explícits. Els atributs de flexibilitat, personalització i qualitat del treball que desenvolupem quotidianament. Els vincles i relacions que reforcen la nostra proposta de valor. L’ampli ventall de solucions per millorar i consolidar una Imatge pública. La garantia més sòlida per a la teva Comunicació.

La nostra Presentació Corporativa.

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 22/12/2016

Bon any nou!

Des d’Op-team us volem desitjar un feliç 2017!felicitacio-op-team

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 19/12/2011

El factor capital al 2012

Felicitación en castellano | Greeting card in English

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 29/07/2011

Què vol dir ‘vacances’

A Op-team ens prenem un descans fins al setembre, quan tornarem a compartir amb vosaltres idees i novetats al voltant de la Comunicació.

Uns ‘Días estupendos’?

Com ens recorda l’obra de teatre d’èxit sobre les vacances que, oportunament, programa La Villarroel, comencen uns dies lliures en què l’absència de feina obre un espai mental per a tot tipus de replantejaments vitals…

Aquí no us desvetllarem més sobre l’obra ni anirem tan lluny en la reflexió (ja estem gairebé de vacances!). Només cerquem el més bàsic, l’etimologia de la paraula.

Vacances: Del llatí vacans, estar lliure, desocupat, vacant. Al seu torn, de vacuus, o sigui, buit.

Ompliu com ompliu aquests dies de vacances (o no) esperem que us siguin profitosos. I que a la tornada ens retrobem a través d’aquest blog o d’@opteam_bcn, a Twitter.

Ens seguim!

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 19/04/2011

Nous horitzons des del Govern de Catalunya

Irene Garcia i Abellan, anteriorment integrant de l’equip professional d’Op-team, és la nova Cap de premsa de la Secretaria del Govern de la Generalitat de Catalunya, adscrita al Departament de la Presidència.

Periodista i titulada en Direcció de Comunicació i Màrqueting, a Op-team va formar part de l’Àrea de Projectes Corporatius, on va gestionar comptes com el del Saló Internacional de la Logística de Barcelona, destacant-se sobretot pel seu dinamisme i capacitat d’adaptació a la novetat.

De ben segur, unes virtuts que li seran útils en la seva nova responsabilitat a la Generalitat, per a la que li desitgem molta sort i èxits!

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Op-team | 22/12/2010

Et desitgem el millor 2011

Activa el so… fes clic a la imatge… i mira la nostra felicitació!

  
Feed
Digues la teva!    Autor