Arxiu d'etiquetes: comunicació corporativa

Cercant l'eina | 07/02/2020

6 àmbits en què una Intranet pot transformar una organització… i com saber si ho aconsegueix

Una Intranet corporativa és una eina amb un potencial enorme de transformació i de millora dels processos interns de qualsevol organització. Però perquè sigui eficaç, hem de poder mesurar el seu impacte de manera efectiva.

En ser un canal de comunicació interna, on els usuaris són els propis companys de feina, el feedback que en tenim sol ser abundant… però també parcial –prové de l’entorn més proper– i condicionat per relacions i interessos. Si volem avaluar el ROI d’una Intranet hem de definir de manera precisa els seus objectius –què volem que ens ajudi a aconseguir– i, a continuació, establir mètriques que ens permetin demostrar amb dades els beneficis que aporta.

De manera resumida, gràcies a una Intranet corporativa podem generar canvis en les persones de la nostra organització en 6 àmbits: productivitat, compromís, experiència del lloc de treball, comunicacions, cultura innovadora i benestar.

treballant-en-linia

(…)

  
Feed
Digues la teva!    Autor
El vincle inesperat | 29/09/2011

“Tots els actors senten la necessitat de ‘fer-se interpretar’ dins del núvol d’informació”

Nuria Peláez, responsable de comunicació de l’empresa biotecnológica catalana AB-BIOTICS (cotitzada al Mercat Alternatiu Borsari) i col·laboradora habitual al suplement Dinero de La Vanguardia, defensa la rellevància de comunicar precisament en un moment de saturació informativa. Peláez -que també ha estat redactora de l’Agència Catalana de Notícies i ha col·laborat amb l’Institut d’Economia de Barcelona– coneix la importància de “posar-se en el mapa” i aconseguir “una veu pròpia i clara”. També val pel cas de les pimes…

1) Quin és el límit a partir del qual la persona considera que no necessita més Comunicació. Potser no existeix? (Pregunta de J.R. Correal, Director de Diari de Tarragona) (…)

  
Feed
1 comentari    Autor