Arxiu d'etiquetes: Google

Dialogant amb l'entorn | 31/01/2017

Podem enganyar a Google?

L’algoritme de Google és complex, s’actualitza constantment i és difícil de conèixer… No obstant això, hi ha alguns dels principis que milloren el posicionament de les pàgines web que són de sobra coneguts. Un d’ells és el dels enllaços externs.  SEO

Fa uns anys era molt comú arribar a acords entre diferents empreses per intercanviar enllaços. Sovint eren enllaços sense cap interès real per al contingut de les pàgines, ja que es buscava la quantitat i no la qualitat. Per fer front a aquest tipus d’estratègies Google va crear Penguin (ja el 2012). Amb aquesta actualització, Google va començar a premiar els llocs amb enllaços provinents d’altres pàgines de qualitat, i a penalitzar els sites que incomplien les normes amb estratègies “poc naturals”.  (…)

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Dialogant amb l'entorn | 22/09/2016

Google per a tot (més encara)

googleFem servir Google per a tot, però ara encara ho podrem fer més ja que ens dóna l’opció de descarregar la informació de les nostres properes destinacions turístiques per tenir-la accessible offline. Acaba de llançar Google Trips, la seva aplicació de viatges.

L’app, que ja és disponible per a Android i iOS, vol ser una guia de viatges accessible sense connexió. D’una banda, recull en una sola pestanya totes les reserves relacionades amb un viatge concret (bitllets de transport, allotjament…). De l’altra, proporciona informació d’interès del destí: coses a fer, punts d’interès, on menjar o com arribar d’un lloc a l’altre.

La gràcia de l’app radica en què reconeix automàticament els nostres viatges (passats i futurs) agafant la informació des del compte de Gmail. Així, pot fer-nos recomanacions en funció de les reserves que detecta que hem fet.  (…)

  
Feed
Digues la teva!    Autor
Dialogant amb l'entorn | 29/06/2011

Canvi climàtic al meu jardí

L’escalfament global ha deixat de preocupar, ja no és moda. O al menys -com és típtic en els mitjans i el comportament humà- hem passat de l’omnipresència en el debat públic a gairebé una marginalitat. Però, és o no és un dels problemes més importants que afronta la humanitat, amb conseqüències com desastres naturals que ja s’estan produïnt arreu del món?

Potser dir això no sigui prou convincent, encara que sembli mentida. I científics i comunicadors s’afanyen a buscar millors arguments i formes de persuadir el públic sobre la gravetat del problema (recent reunió a Google). Alguns, com l’American Public Gardens Association, treballa per demostrar a la societat nordamericana com el canvi climàtic està canviant els jardins públics dels Estats Units, un dels països amb més quota de culpabilitat en el fracàs de la cimera de Copenhaguen.

Suficient? O potser caldria anar un pas més enllà i buscar la forma de comunicar -si és que és així científicament- com l’escalfament global està afectant els espais verds privats, tan estesos als EUA. Em posaré en marxa quan el canvi climàtic afecti el meu jardi?

  
Feed
Digues la teva!    Autor